Thursday, August 11, 2022

Kansallismielinen Tampere Pirkanmaa Seppo Lehto Pro Isänmaa lastemme paremman valkoisen tulevaisuuden puolesta eduskuntavaaleissa 2023. Ole mukana tukemassa oikeaa isänmaallisuutta ilman toiseuden ja imperialistisen miehittäjä-Ryssän valheita

Oikea Suur-Suomi. Kun näyttää olevan tuo isovenäläisyys ja sen loisinta sallittua niin taataan sitten kaikille kansoille oikeus omiin historiallisiin alueisiinsa = Imperialistinen sotarikolllinen miehittäjä-Ryssä helvettiin alueiltamme!

Kansallismielinen Tampere Pirkanmaa Seppo Lehto Pro Isänmaa lastemme paremman valkoisen tulevaisuuden puolesta eduskuntavaaleissa 2023. Ole mukana tukemassa oikeaa isänmaallisuutta ilman toiseuden ja imperialistisen miehittäjä-Ryssän valheita.

Imperialistisen sotarikollisen eli miehittäjä-Ryssän miehittämät itsenäisen Suomen alueet


Tampereelta eduskuntaan kansallismielinen Seppo Lehto Pro Isänmaa lastemme paremman tulevaisuuden puolesta. 

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa 2023 Lehto Seppo Kalevan maauimalassa 10.8.2022 suosittelen uintia turhan terasseilla istumisen sijaan ;) Joten moro ja molskis jälleen huomenna ja myöhemminkin?




Muista kumpi parempi: Musta vai valkoinen tulevaisuus? 

Muista miten kävi Rhodesialle ja miten on käynyt koko entiselle siirtomaa Afrikalle? Haluammeko samaa tänne? 

Seppo Lehto haluaa valkoisen tulevaisuuden mustan sijaan, joten tukea toimilleen. Kiitos! 

Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 tai Sinimusta Viheroikeisto nimeksi eduskuntavaaleissa 2023?

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa 2023 Lehto Seppo Kalevan maauimalassa 10.8.2022 suosittelen uintia kuten muitakin urhoilulajeja tanssiharjoitteista alkaen ;) jotta mieli ja keho ovat tasapainossa ymmärtämään elontaivalta ja mitä tapahtuu parhaillaankin

https://Seppo-Lehto-eduskuntaan.blogspot.com




---------------
----------------------------

No comments:

Post a Comment